04.04.2022  |  Dining  |  Food

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys

Sponsrat innehåll Vad är detta?

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys Ibland måste man bara få unna sig något lite extra. Som att öppna en flaska gott vin till den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden, som är Claus Holms signatur.

Därför lanserar HOLM nu ett antal fina vintillbehör. Till glädje både för smaklökarna och den estetiska känslan.

Gott humör – och bra grejer. Under Claus Holms breda leende och goda humör bor en professionell kock och smakutvecklare som insisterar på att man ska ha bra utrustning i köket. Det gäller även när menyn ska avnjutas tillsammans med ett glas vin, och därför serverar HOLM nu fyra fantastiska funktionella nyheter.

Slitstarkt och vackert

Varma nyanser och vackra kontraster. HOLM har skapat ett antal enastående köksredskap i akaciaträ, som är känt för att vara ett både otroligt hållbart och vackert träslag, och de nya vintillbehören är ett elegant tillskott till serien.

Från korkskruven i klassisk design via den raffinerade rustika vinproppen – till de enkla men eleganta glasbrickorna som kommer i set om fyra stycken och har en diameter på 10 cm.

Fantastiskt och vikbart

Det nya, enkla vinstället i oljebehandlat akaciaträ presenterar vinet på bästa sätt. Stället rymmer sex flaskor, och när det inte används viker du snabbt och enkelt ihop det så att det inte tar någon plats.

Hela serien av vintillbehör är naturligtvis testad och godkänd av Claus Holm själv.

Produkten är tillverkad i FSC®-certifierat akaciaträ (FSC-C166612)..

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.