House of Månsson

www.houseofmansson.com

Produkter:

Accessories, Inredning

Om

House of Månsson är familjeföretaget som värdesätter det personliga mötet och god service. Sedan starten 1992 har vi skapat många fina kontakter och sätter stort värde i varje relation. Vi sätter största vikt till det personliga och vill att våra kunder ska känna sig välkomna och omhändertagna.

Vi har under…

Läs mer  

Om

House of Månsson är familjeföretaget som värdesätter det personliga mötet och god service. Sedan starten 1992 har vi skapat många fina kontakter och sätter stort värde i varje relation. Vi sätter största vikt till det personliga och vill att våra kunder ska känna sig välkomna och omhändertagna.

Vi har under 20 år byggt upp varumärket Yankee Candle® i Skandinavien men kommer nu istället att göra det vi länge har drömt om- ta in ännu fler varumärken i vår familj! Vårt mål är att bli en ”one-stop supplier” med ett stort urval av olika kvalitetsvarumärken som ligger rätt i tiden. Valet av leverantörer sker med stor omsorg för att vi ska kunna erbjuda ett brett urval av kvalitetsvaror till dig som återförsäljare eller som privatperson.

Har du synpunkter på sortimentet, hantering av order och leveranser vill vi gärna höra ifrån dig. Vi vill ständigt förbättra oss och ge den bästa servicen för att du ska känna dig trygg hos oss. Ni hittar oss i Halmstad där vi har kontor och vårt lager. Varmt välkomna!

Kontaktpersoner

Isabella Månsson

Marknadsassistent

Leine Månsson

Marknadschef

Brands

Kringle Candle® och Country Candle™

Ni som kan er Yankee Candle® historia vet att Mike Kittredge gjorde ett ljus av kritor till sin mamma för snart 50 år sedan vilket sedan utvecklades till ett stort företag. Mike sålde bolaget 1999 och var tvungen att hålla sig borta från branschen i minst tio år. När de tio åren hade gått startade han tillsammans med sin son Mick, The Kringle Candle Company®. Kringle Candle® är en serie helvita doftljus i raka stilrena glas, vilket betyder att man aldrig behöver kompromissa mellan färg och doft. Etiketten är lätt att ta av för den som gillar den rena, avskalade vita looken. 

The Kringle Candle Company® växte och efter att Yankee Candle® förlorat patentet på sin klassiska burk fick Mike och Mick chansen att ”ta tillbaka burken” som Mike skapade för så längesedan. De såg ett behov på marknaden av att återgå till det hur det en gång var, både när det gäller kvalité och utseende. Resultatet blev Country Candle™. En färgglad serie doftljus med den klassiska siluetten och med ett innehåll gjort på ”The Original Kittredge Family Recipe”- kvalitén och dofterna vi minns från förr. 

Kringle Candle® och Country Candle™ innehåller 27-50% mer doftolja än konkurrerande varumärken och ljusen har två vekar. Fördelen med två vekar är att det brinner jämnare och stadigare, man behöver inte ha ljuset tänt lika länge, det sotar mindre och allt detta utan att tulla på brinntimmarna. 

The Laundress

En  ekologisk, vegansk och lyxig tvätt-och städkollektion från New York som är dryg, andas lyx och är samtidigt snäll mot dig, dina kläder och miljön

The Laundress startades 2004 av Gwen Whiting och Lindsey Boyd i New York som då hade tröttnat på att de flesta tvätt och städprodukter var fullpumpade med kemikalier och inte gjorde sitt jobb. De vill hitta ett mer hållbart alternativ till att tvätta och städa våra hem. Både Gwen och Lindsey är utbildade inom design och textilteknik samt har en bakgrund i modebranschen såsom Ralph Lauren och Chanel. Deras efterforskningar och hårda slit resulterade i The Laundress. Ett varumärke där produkterna är tillverkade av organiska material och nedbrytbara ingredienser, fria från allergener och kemikalier. Produkterna är vackra att se på och dofterna sofistikerade. Utöver dagligt tvättmedel finns mer nischade produkter som tvättmedel till jeans, träningskläder, skrynkelspray och mycket mer. 

The Laundress kombinerar ett hållbarhetstänk med lyxiga tvätt-och städprodukter för hemmet. Vi på House of Månsson tycker att det känns extra roligt att kunna erbjuda detta varumärke då våra konsumenter är så medvetna idag när det kommer till miljöfrågor. The Laundress produkter rengör och bevarar effektivt allt från den mest ömtåliga silkesblusen till spillda fläckar på vardagsrumsmattan. Varje produkt är speciellt framtaget för att rengöra och bevara ett specifikt material samtidigt som det är tillräckligt milt för att passa det mesta. Man behöver därför aldrig vara orolig för att man använder “fel” produkt.

Ipuro

Ipuro som grundades 2004 har nu utvecklats till att vara en av Europas ledande varumärken för dekorativa rumsdofter. Ipuro har revolutionerat marknaden genom att blanda ett urval av väldigt fina dofter i fina estetiska designade produktförpackningar. Genom att följa det ambitiösa målet att kunna tillhandahålla rumsdofter för alla smaker, har Ipuro aldrig upphört att fånga kundernas uppmärksamhet med nya produkter och idéer.

Stoneglow

Stoneglow är ett familjeföretag, som nu drivs av tredje generationen. Stoneglow har producerat kvalitetsljus sedan starten 1991. Alla doftljus tillverkas i deras egna lokaler i Romford, London England. Med år av erfarenhet och stor entusiasm skapar de handgjorda varor för en perfekt hemdoftupplevelse. Stoneglow utvecklar alla sina egna dofter och arbetar med ingredienser av högsta kvalitet. Varje kollektion har sitt unika signum vad gäller design och doftkombinationer. 

Deras parfymerare skapar lyxiga blandningar av de finaste parfymerna för att få fram unika och innovativa dofter. De använder bara naturligt vax och bomullsvekar till ljusen. Varje ljus är tillverkat förhand av specialutbildad personal med många års erfarenhet. Varje ljus inspekteras noga för hand innan de packas ner i detaljrika kartonger. 

Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood har delat sin passion för doft sedan 1993. Det började som ett litet familjeföretag när far och son, John och Andrew Nettleton, började producera sina produkter hemma i köket. Grundvärderingarna för företaget; familj, doft, kvalitet och kreativitet har följt med sedan start och tar fortfarande stor plats i företaget. De sätter ett stort värde i att kunna producera kreativa kollektioner med högkvalitativa dofter, allt tillverkat i Storbritannien. Ashleigh & Burwood har olika kollektioner så som Wild Things, Scented Home och sina klassiska katalytiska doftlampor.  

Populära “Wild Things” blandar det underliga med det underbara. Inspirerad av tropiska djungler, mystiska öar och brittiska herrgårdar. Det underliga avspeglas i dofternas namn, vad sägs om ”Born with Cattitude”, ”Toucan play that game” eller “Don’t be Koi”? Kollektionen är färgstark och lite tokig och de fantastiska keramikburkarna till ljusen och doftstickorna är en inredningsdetalj i sig med trendiga animalprints och guld. Det är inte bara snygga, det finns även ett helhetstänk bakom kollektionen med refiller till både ljus och doftstickor.

The Scented Home är en komplett serie för hemmet med sina doftstickor, doftpåsar och rumspray. Katalytiska doftlampor är en klassiker sedan många år inom Ashleigh & Burwoods sortiment. De är exceptionellt effektiva och väldigt bra val för att doftsätta sitt hem utan att behöva tända doftljus. De sprider god doft, renar luften och tar bort odörer.  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.