01.07.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

ICEmaker – ett coolt genidrag

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det är inte ofta som vi går så långt som att kalla en produkt för ett genidrag. Men med ICEmaker gör vi ett undantag – en genialisk istärningsbricka och kylelement i ett från Zone Denmarks barkollektion ROCKS...

... som med hjälp av den speciella ICEBREAKER Nordic-tekniken gör det möjligt att göra isbitar enkelt, hygieniskt och med gott samvete.

Så gör du …

Fyll ICEmaker som du fyller på en flaska och tryck på locket. När vattnet har fryst drar du i banden på sidan av ICEmaker och frigör isbitarna inne i flaskan. Ta bort locket och häll upp isen från ICEmaker direkt i kannan eller drinken. Det är helt enkelt och effektivt att vi beklagar att vi inte har tänkt på det förut.

Du kan till och med stapla flera ICEmaker i frysen, och du kan till exempel ta med dig den frysta ICEmaker till stranden, terrassen eller parken. Så har du både is till dryckerna och ett kylelement till picknickkorgen.

Och så är den miljövänlig

Inga engångsprodukter som slängs efteråt, inga plastrester i glaset och ICEmaker kan sköljas ur, fyllas och frysas om och om igen. Flaskan är 100 % fri från BPA och ftalater av hänsyn både till dig och miljön.

Design: ICEBREAKER Nordic

SEK 349,00

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker, och www.zonedenmark.se. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS introducerar du cocktailbarens höjdpunkter med ultraläcker design i din privata vin- och cocktailbar. Bjud hem goda vänner och låt ROCKS sätta stämningen med nya färger, former och originella detaljer som tilltalar både den kritiske bartendern och den kräsne designälskaren.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.