16.10.2020  |  Interior  |  Dekoration

Ingen jul utan familjen Rudolf

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med söta och mjuka renar i tyg har Medusas ikoniska figurer fått hård konkurrens. Hälsa den nya Rudolf-familjen välkommen!

I Medusa-land har vackra, knasiga figurer i polyresin härskat sedan begynnelsen, och Rudolf har varit den okrönte konungen, men nu finns det alltså en ny rival i stan. För första gången introduceras familjen Rudolf i bomullstyg och ger ännu fler möjligheter när det gäller att skapa julstämning.  

Renarna i tyg med sina älskvärda röda näsor tillverkas både i ”ängelförklädnad” med fina änglavingar och vita kläder, och i en mer klassisk julutgåva med halsduk, rutor och ränder. Placera ut renarna en och en eller tillsammans med övriga familjen och märk hur hemtrevnaden sprider sig.

Du hittar Medusa på https://www.kitchenlivingdining.se/medusa och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Priser från SEK 299,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.