Inredning

Ledning & drift

En agentur med agenda

Agentura grundades 2009 av Catarina Dittschlag som en systerverksamhet till grossistbolaget Magasin Friend of Brands. Bakgrunden låg i det stora antalet förfrågningar från varumärken som företaget fick och att man ville bredda sig med en ren agenturverksamhet, för att kunna vara mer flexibel.

Branschnytt

Premiär för Ikea i Indien

Första varuhuset öppnat i Hyderabad.

Branschnytt

Ikea fyller 75

Ingvar Kamprad startade företaget i juli 1943.

Branschnytt

Formex Guest Creator: Abigail Aherns magiska mix

Inredningsgurun Abigail Ahern är hedersgäst på Formex i augusti. För Designbase berättar hon om den kommande utställningen, om betydelsen av sociala medier och varför hon måste stoppa sig själv när någon lyfter upp någonting i hennes butiker.

Branschnytt

Inköp vs. inspiration – så använder sig branschen av handelsmässorna

I augusti inleds ännu en intensiv mässäsong för design- och inredningsbranschen. Designbase har träffat tre erfarna inköpare, som här berättar om hur de använder sig av mässorna i sitt arbete.

Branschnytt

Premiär för levande växter på Formex

Hösten 2018 blir första gången som Formex presenterar utställare med levande växter som fokusområde. Först på plats är Mäster Grön, en ekonomisk förening bestående av 35 svenska odlare av krukväxter och med sin hubb i Helsingborg.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.