Inredning

Ledning & drift

Med samarbete mot en lönsam detaljhandel

20-årsjubilerande Happynest värnar om de mindre butikerna.

Ledning & drift

Vi vill äga en större del av värdekedjan

”Tidigare såg vi detaljhandelsbutikerna som våra kunder. Idag ser vi i högre grad slutkonsumenterna som våra kunder. Det betyder att vi ska bidra till att sälja upplevelser och koncept”, säger Knud Lomborg, VD för F&H. Detta är också en del av bakgrunden till den utveckling som sker just nu på F&H, där man har ett stort fokus på egenägda varumärken.

Ledning & drift

Presenter som för människor samman

Sagaform firade sitt 25-årsjubileum under 2018. Sedan starten har företagets fokus legat på att tillverka fina presenter som relaterar till mat och det dukade bordet. På senare år har man även arbetat mer och mer med sina förpackningar, för att på så sätt kunna erbjuda kunderna en mer komplett gåva.

Branschnytt

Nordic Living omfamnar förändring

Norska Nordic Living omfamnar förändring. Det gäller både mässans format och identitet samt även säsongens tema, som helt enkelt är Embracing Change.

Branschnytt

Beckers lanserar sin färgkarta för 2019

Tre teman som uppmärksammar livets små ögonblick.

Design

Formex designtalanger utsedda

Allt från konstföremål till möbler i årets mix.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.