26.04.2020  |  Interior  |  Bad

INU speglar och borstar – naturliga skönheter

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vi gör mängder av kompromisser i vardagen. Så varför inte skämma bort dig själv med vackra versioner av de saker som du behöver? Som den nya kollektionen med speglar och borstar i organisk design och dekorativt ljust trä från Zone Denmarks spa-serie INU.

I en vardag där allt går snabbt räknas små stunder av njutning. Det är precis vad Zones nya spa-serie INU handlar om. Stunder av njutningslystnad och närvaro som ger lugn och förbereder dig för en ny dag.

Den nya serien med läckra borstar och vackra handspeglar är tillverkad i ljust trä och har en mjuk, organisk design. Den läckra looken gör dem inte bara till praktiska tillbehör, utan även små njutningsfulla designupplevelser i fin harmoni med badrummets enkla inredning och dämpade färgnyanser.

Serien innehåller två badborstar, en borste för fotvård och naturligtvis en nagelborste. De har alla naturhår och en vackert välvd design som kan vara behagligt beroendeframkallande i morgonbadet eller efter en lång dag.

Den största spegeln är en läcker nytolkning av den klassiska handspegeln. Seriens lilla spegel har ett fint halvcirkelformat handtag. Speglarnas glas är monterade i en ram så att de kan läggas nedåt utan att repas samtidigt som de blir en fin dekoration.

Design: Neu Studio

Finns att köpa i ledande webbutiker, järnaffärer, varuhus och design- och livsstilsbutiker. För information om var du hittar närmaste återförsäljare, kontakta Zone Denmark på tel. +45 86 60 25 30.

Om INU

INU är närvaro – vardagslyx – i form av njutningslystnad inspirerad av den skandinaviska bad- och bastukulturens lugn, balans och sinnlighet. Det är läcker design, mjuka textiler och underbara, delikata dofter för en välförtjänt paus från vardagens jäkt och stress – en viskande inbjudan att skämma bort sinnena och njuta av nuet.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.