05.11.2020  |  Dining  |  Tabletop

It's all in the details!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Som pricken över i på ett väldukat bord utstrålar de nylanserade servettringarna från BITZ både överdåd och gästfrihet.

När det kommer till bordsdukningen är servettringar en lyxig touch som osar av elegans och höjer detaljnivån. Med andra ord visar servettringarna att du har ansträngt dig som värd och gärna vill skämma bort dina gäster lite extra. 

De helt nya servettringarna från BITZ är stilsäkra och har ett enkelt formspråk med metallspänne och läderlook. Välj mellan svart/brunt och mässing eller grått/svart och krom, och vänd lädret så att färgen matchar resten av dukningen.

Servettringarna är perfekta till tygservetterna från det exklusiva samarbetet mellan BITZ och Södahl som nyligen introducerades som 'Organic' - en hållbar, GOTS-certifierad textilserie med grundfärger som 'cream', 'grey', olive' och kontrasterande kantband i 'amber' och 'black'.

Du hittar BITZ på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Servettringar 4 st SEK 299,95.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group A/S är Skandinaviens ledande varumärkeshus inom ’Kitchen Living Dining’ för fackhandeln, dagligvaruhandeln och B2C. Sortimentet på ca 12 000 artiklar är fördelat på över 40 starka varumärken – där flera ägs av F&H Group A/S.  Koncernens huvudkontor ligger i Danmark, och med dotterbolag i Norge, Sve…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.