05.11.2020  |  Dining  |  Tabletop

It's all in the details!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Som pricken över i på ett väldukat bord utstrålar de nylanserade servettringarna från BITZ både överdåd och gästfrihet.

När det kommer till bordsdukningen är servettringar en lyxig touch som osar av elegans och höjer detaljnivån. Med andra ord visar servettringarna att du har ansträngt dig som värd och gärna vill skämma bort dina gäster lite extra. 

De helt nya servettringarna från BITZ är stilsäkra och har ett enkelt formspråk med metallspänne och läderlook. Välj mellan svart/brunt och mässing eller grått/svart och krom, och vänd lädret så att färgen matchar resten av dukningen.

Servettringarna är perfekta till tygservetterna från det exklusiva samarbetet mellan BITZ och Södahl som nyligen introducerades som 'Organic' - en hållbar, GOTS-certifierad textilserie med grundfärger som 'cream', 'grey', olive' och kontrasterande kantband i 'amber' och 'black'.

Du hittar BITZ på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Servettringar 4 st SEK 299,95.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.