23.11.2020  |  Kitchen  |  Textil

Köksserien för alla hem

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Textilmärket Södahl har lanserat säsongens mest omfattande köksserie, som inte smälter in perfekt i kökets stil, utan som även är 100 % ekologisk och GOTS-certifierad.

Med ett minimalistiskt uttryck introducerar Södahl denna höst en ekologisk köksserie som är lika funktionell som den är snygg. Den garnfärgade 'chambray'-kvaliteten har en välbekant men samtidigt diskret melerad look, och den fina, lilla logotypen på alla produkter är ett bevis på det ställningstagande för hållbarhet och miljön som kännetecknar varumärket. 

Köksserien består av ett praktiskt förkläde utan bröstlapp för både män och kvinnor, en brödpåse för förvaring, en handduk och en shoppingpåse. Alla produkterna är certifierade med den mest ambitiösa, erkända miljömärkningen inom textil - GOTS.

Standarden för ekologiska fibrer omfattar en oberoende certifiering av hela försörjningskedjan, och den är därför en garanti för såväl Södahl som konsumenten att råvarorna, produktionen och de sociala kriterierna i samband med skapandet av slutprodukten lever upp till textilmärkets kvalitetskrav.

Välj mellan färgerna 'rosewood' och 'black'.

Du hittar Södahls produkter på www.soedahl.se hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.