15.03.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

KICKSTARTA DAGEN MED NY BLENDER FRÅN KITCHENAID

Sponsrat innehåll Vad är detta?

KitchenAids nya power blender HP följer dig hela dagen – från den goda morgonsmoothien till den varma middagen. Du får massvis av möjligheter att laga alla dina hälsosamma recept enkelt och snabbt.

KitchenAids power blender HP är den perfekta hjälpredan för dig som önskar full frihet att utveckla din inspiration och dina kulinariska färdigheter i köket. Den kraftfulla blender klarar alla dina uppdrag med strålande resultat, och alla de goda och fräscha näringsämnena bevaras utan spill. 

Blender för alla dina behov

Med en extra kraftfull Intelli-speed-motor på 3 hk garanteras du full kontroll och stabilitet i din matlagning och behöver aldrig kompromissa med kvaliteten. Vare sig du mixar, hackar eller mosar hårda ingredienser som nötter, is eller de knaprigaste grönsakerna och den allra mest färska frukten, så klarar mixern sin uppgift. Och genom att kombinera en kraftig motor med ett starkt, optimerat knivbladsutförande och en innovativ inre mixerkanna får du en blender utöver det vanliga.

Den högpresterande blender har nio olika inställningar och pulsfunktion som garanterar att du kan göra precis vad du önskar – från att blanda såser och vinägretter för dipp och pesto till att mixa hela nötter och gröna örter. Blenderkannan på 1,65 liter garanterar utrymme även för riktigt stora middagsbjudningar när du vill komponera en smakrik festmåltid. 

Innovativ och högpresterande teknik 

Den högpresterande mixern har skapats i klassisk KitchenAid Artisan-design i formgjuten metall av högsta kvalitet. Den patenterade 4D-kniven med asymmetriska blad mixar från fyra olika vinklar, och även de största och hårdaste ingredienserna följer med i virveln. Därmed är det ingen överraskning att KitchenAid lämnar hela 10 års garanti på mixern. Var redo och bli inspirerad att upptäcka nya smaker och texturer med KitchenAids högpresterande blender! 

Power blender – i korthet

  • Kraftfull motor på 3 hk
  • 1 800 W
  • Asymmetriska knivblad i rostfritt stål 
  • 1,65 l BPA-fri kanna
  • Mixerkanna, lock och löstagbar hållare som kan maskindiskas
  • Formgjuten metallbas
  • 10 års garanti 

Mer om KitchenAid power blender HP: www.sebastian.se

Kontakt:

  • E-mail: info@sebastian.se
  • Kundtjänst 08- 408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.