16.08.2019  |  Kitchen  |  Accessories

KitchenAid goes green

Sponsrat innehåll Vad är detta?

KitchenAids legendariska köksmaskin lanseras nu i en exklusiv palmgrön nyans- Pebble Palm som för in naturen i köket.

KitchenAid firar i år sin 100-årsdag och det sker bland annat med en ny färgserie -Pebble Palm som fångar ögat med sin originella och fantastiska färg. En färg som både är subtil och okonventionellt spektakulär i köket. Naturen bjuds in med pebble palm som inte bara är en nyans utan också en rustik struktur som skapar lugn och ger inspiration.

Förutom köksmaskinen kan man även få Artisan-seriens vattenkokare och brödrost i den nya färgen. 

En designikon föds

År 1919 kom en banbrytande maskin till världen när KitchenAids första stativmixer såg dagens ljus i amerikanska hushåll. Den banbrytande köksmaskinen revolutionerade livet för både privatpersoner och yrkesverksamma med bl.a. den första elvispen för hushållsbruk. År 1937 fick KitchenAids stativmixer en ny design av den amerikanske formgivaren Egmont Arens, den berömda "Model K" - och en designklassiker föddes.

Den ikoniska köksmaskinen har vunnit flera priser och man kan se den på Museum of Modern Art (MOMA) i New York och San Francisco. Den moderna maskinen är nästan identisk med originalet, men med många fler möjligheter och en uppdaterad teknik. En kraftfull och energieffektiv motor säkrar en genomsnittlig hållbarhet på 30 år, medan det patenterade planetariska omrörningssystemet ger en jämn blandning utan matspill. Med valfria tillbehör blir köksmaskinen kökets kulinariska centrum.

KitchenAid i 100 år

Och nu, ett sekel efter att den första köksmaskinen såg dagens ljus, har KitchenAid ett brett sortiment av köksmaskiner med samma fokus på kvalitet, design och matupplevelser - vilket återspeglas i den perfekta blandningen av professionell prestanda, kvalitetshantverk och en ikonisk design.

KitchenAids köksmaskiner har alltid stuckit ut tack vare deras tidlösa och distinkta design som ofta tillför en individuell stil i alla kök - ofta med inspiration av den ikoniska köksmaskinen från KitchenAid.

KitchenAid Artisan köksmaskin i pebble palm. Rek. pris 7 999,00 kr. 

KitchenAid Artisan brödrost 2-skivor i pebble palm. Rek. pris 3 999,00 kr.

KitchenAid Artisan vattenkokare 1,5 liter i pebble palm. Rek. pris 2 999,00 kr.

Hitta mer information och återförsäljarlistan på sebastian.se

Kontakt:

  • E-mail: info@sebastian.se
  • Kundtjänst 08- 408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.