26.03.2021  |  Dining  |  Tabletop

Klassiker från Rosti i nya former och färger

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Hamlet från Rosti är en serie av hållbar servis i plast som är perfekt på stranden, i trädgården och på campingturen. Eller när förskolan är på besök och det finns behov av en servis som håller för tål en hel del.

Som en nyhet ges Hamlet nu även i tre vackra, nordiska nyanser.

Många minns säkert några av Hamlet-produkterna från sin barndom. Det var nämligen på 1960-talet som de första produkterna i serien blev en succé i de danska hushållen, eftersom både designen och materialet var starkt. Trots detta vägde de hållbara produkterna nästan ingenting – och så är det fortfarande. Hamlet är därför fortfarande både lätt, praktisk och solid att ta med sig ut på utflykten eller resan.

Ett starkt alternativ

Den höga kvaliteten gör att Hamlet har lång livslängd, och faktum är att både designen och många av produkterna har hållit i generationer. Idag finns Hamlet återigen som dessert-, lunch-, middags- och djup tallrik, samt som äggkopp, smörgåsbricka och mugg.

Med sina många användningsområden och sin höga slitstyrka gör Hamlet upp med slit och släng-kulturen – och blir på så sätt ett billigt alternativ till en engångsservis. Ett alternativ som samtidigt är både snyggare att se på och äta från.

Vacker och funktionell

Hamlets fokuspunkt är funktionalitet i kombination med modern estetik, och produkterna har därför fått nya, snygga färger som sällar sig till den populära nordiska designtraditionen. Förutom originalfärgen White finns serien nu i de eleganta färgerna Nordic Blue, Nordic Green och Nordic Blush.

Rosti är berättelsen om bra hantverk, och Hamlet-produkterna – inklusive äggkopparna – är lätta att stapla och kan diskas i diskmaskin. Rostis Hamlet är med andra ord en hållbar klassiker av hög standard. 

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.