09.10.2020  |  Interior  |  Dekoration

Kom i julstämning med underfundigt samlarobjekt

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med årets Herr och Fru Rudolf har Medusa skapat ännu ett renpar till samlingen, som om möjligt gör julen ännu mysigare

Legenden om Rudolf uppstod 1939, när skribenten Robert L. May i ett tvättäkta PR-stunt för varuhuskedjan Montgomery Wards julbroschyr gav tomten ännu en följeslagare. Berättelsen om Rudolf är förevigad i boken ”Rudolf med röda mulen” och hitlåten med samma namn, och sedan 2007 har den rödnästa renen också varit en central figur för Medusa. 

Varje år skapar Maj-Britt och Rie Bidstrup, duon bakom designuniversumet, en ny utgåva av Herr och Fru Rudolf, som med knasiga leenden och underfundiga detaljer passar perfekt som samlarobjekt. 2020-utgåvan är inget undantag, och renparet är denna gång klädda för vinterkylan med vita dräkter, luvor, öronvärmare, ränder och massor av stämningsfullt guldglitter. Designernas formspråk är sirligt och kreativt, och eftersom allt är handgjort har varje Rudolf ett unikt uttryck, och det är precis det som är charmen!

De mysiga figurerna tillför på nolltid färgglädje och feststämning till inredningen och förkroppsligar den magiska julberättelsen om Rudolf.

Du hittar Medusa på https://www.kitchenlivingdining.se/medusa och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Herr och Fru Rudolf 2020 H 18 cm SEK 449,00

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.