01.12.2022  |  Interior  |  Outdoor

Kom nära trädgårdens fåglar

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Småfåglar som mesar, bofinkar och rödhakar skapar liv i trädgården.

Eva Solo lanserar två nya talgbollshållare. En att hänga upp i ett träd och en att montera direkt på fönstret. Hjälp fåglarna genom den kalla årstiden med exempelvis hemmagjorda talgbollar. Njut av fågelsången, fjäderdräkternas färgspel och livligheten när en uppsjö av olika småfåglar styr vingarna till din trädgård på jakt efter föda och lä.

Hängande talgbollshållare
Talgbollshållaren har plats för tre talgbollar och det är lätt att se när den behöver fyllas på. Lyft då bara bort den svarta överdelen. Enkel montering med snöre, t.ex. i ett träd eller ett takutsprång utanför fönstret.

Talgbollshållare till fönstret
När hållaren ska fyllas på behöver bara ståldelen skruvas loss från gängan. Enkel montering med dubbelhäftande tejp direkt på fönstret.

Mer från Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.dk

  • +45 36 73 20 60
  • Måløv Teknikerby 18-20, 2760 Måløv

Eva Solo creates exclusive, Danish-designed furnishing accessories and kitchenware characterised by aesthetic appeal, functionality and high quality.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.