20.04.2022  |  Kitchen  |  Food

Kvalitet långt över genomsnittet med Blomsterbergs

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En del säger degsnittare, andra kallar det en snittkniv. Kärt barn har många namn, och det gäller även den nya snittkniven från Blomsterbergs.

Kniven speglar på ett fantastiskt sätt Mette Blomsterbergs fina känsla för kvalitet och detaljer och ger surdegsbröd, baguetter och andra bakverk ett läckert lyft.

Snitt hjälper brödet att öppna sig och jäsa som det ska, och vissa typer av snitt kan ge en lättare krumma. men att snitta brödet handlar inte minst om att ge det karaktär, och sättet som man snittar sitt bröd på är faktiskt en slags signatur som ger brödet ett karakteristiskt utseende.

Perfekt precision

Med den nya snittkniven från Blomsterbergs får allt från franskbröd till filone, ett vackert italienskt bröd med spetsiga ändar och sneda snitt i skorpan, en riktigt vass look – bokstavligt talat.

Den läckra, vassa degsnittaren är utformad för att utföra perfekta och precisa snitt som gör det enkelt att skapa vackra mönster och sirliga dekorationer i degen.

Elegant gåva

Funktionaliteten är som alltid i toppklass, och samtidigt har snittkniven ett läckert och exklusivt utseende. Snittkniven är gjord av ek och försedd med ett fin hängare i läder, som gör det enkelt att hänga upp den i köket – så att du alltid har den nära till hands.

Kniven är 19,3 cm lång och levereras med fem skärblad och skyddshylsa. Det är en elegant presentidé till varje värd eller värdinna, eftersom varumärket Mette Blomsterberg är synonymt med lyxiga produkter, njutning och knivskarp kvalitet.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.