14.03.2019  |  Interior  |  Outdoor

Låt småfåglarna flytta in i trädgården

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med den nya fågelholken från Eva Solo får småfåglarna inte bara skydd i trädgården utan kan även börja bygga bo redan tidigt på våren.

Med fågelholken kan du njuta av vårens första späda solstrålar i trädgården ackompanjerade av fågelsång. Holkens väderbeständiga material får snabbt småfåglar som talgoxar och mesar i trädgården att känna sig som hemma. Den eleganta porslinskupolen skyddar mot det lömska vårvädret, och bottnen i flätat vide smälter in i naturens färgpalett och ger samtidigt fåglarna en naturlig utgångspunkt för sitt bobygge.

Holken tål alla väder året runt. Så när de små fågelungarna har lämnat boet och den kyliga hösten och vintern är på väg kan fåglarna fortfarande få skydd och skapa liv i trädgården.

Fågelholken är bara det sista skottet på stammen av Eva Solos stora sortiment för trädgårdens fågelliv.

Visa Fågelshelter 

Mer från Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.dk

  • +45 36 73 20 60
  • Måløv Teknikerby 18-20, 2760 Måløv

Eva Solo creates exclusive, Danish-designed furnishing accessories and kitchenware characterised by aesthetic appeal, functionality and high quality.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.