26.02.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Låt vinet sväva med Doppio

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Tyska Zieher utökar sin vinserie Vision med en ny dekanterare.

I över 30 år har Zieher representerat kvalitativt hantverk som går att hitta på lyxhotell och toppkrogar i 90 länder världen över. De står för en innovativ design på det dukade bordet och är kända för sina produkter inom servering och buffélösningar.

Nyheten Doppio är tillverkad av tyska i Zieher i borosilikatglas som är hållbart och lätt att göra rent. Dekanteraren har en extraordinär design där den är uppdelad i två etapper vilket get vinet en svävande känsla. Vinets uppdelning på två nivåer är gynnsamt för vinets utveckling i dekanteraren, trots att dekanteraren inte tar så mycket plats på bordet får vinet mycket yta i bägaren som maximerar syreupptagningen. Vid upphällning  får flödet av vin en vattenfallsliknande effekt mellan de två etapperna, vilket också gör att vinet luftas på ett effektivt sätt.

Läs mer här: https://hippiedeluxe.se/varumarken/zieher/

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.