27.04.2022  |  Interior  |  Dekoration

Ljus och lekfull design från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Konsthantverk är ett av de viktigaste inslagen om du vill skapa en personlig och stark atmosfär genom din heminredning.

Med de nya HVILS-vaserna och ljusstakarna LYNG och LYST lanserar Villa Collection Denmark ännu en gång unika produkter som passar de flesta hem.

Ett skandinaviskt uttryck med internationell twist. Det är den stil som Villa Collection Denmark är känd för, och de vackra HVILS-vaserna matchar den nordiska looken perfekt. I nordiskt mys ingår även levande ljus, som presenteras på ett vackert sätt i LYNG- och LYST-vasernas speciella design.

Munblåst elegans

Med sin eleganta kombination av tre lager klart, vitt och honungsfärgat glas får de munblåsta HVILS-vaserna ett uttryck som är både enkelt och exklusivt på samma gång. Vaserna är vackra med en bukett – eller en LED-lampa – men de är även vackra prydnadsföremål i sig själva. På bordet, på fönsterbrädan, på golvet.

Vasen med en diameter på 19 cm och höjden 34 cm har ett lager klarglas ytterst, medan det mellersta lagret är honungsfärgat och det innersta lagret är vitt. På vasen med en diameter på 21 cm och höjden 28,5 cm är det mellersta lagret vitt, medan det innersta lagret är honungsfärgat

Lekande lätt

Inspirationen till ljusstakarna, som har måtten 21 x 21 x 23 cm, är lekplatsens klätterställningar, där barn kan få utlopp för all sin energi. Det kreativt lekfulla går igen i den organiska designen och ljusens placering, med en liten förskjutning på höjden.

Den skulpturala ljusstaken LYNG finns i färgen sand, medan den svarta versionen av ljusstaken bär namnet LYST. Båda ljusstakarna är tillverkade i polyresin och är perfekta när du vill lyfta fram den avslappnade skandinaviska stilen med plats för lek – och massor av mys.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.