03.10.2022  |  Kitchen  |  Accessories

Lufta vinet på nolltid med CellarDines vinluftare

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Att rött vin ofta ska luftas känner de flesta till, men ändå glömmer vi att öppna flaskan i god tid. Rouge O2 är räddaren i nöden!

CellarDine är experter på innovativa produkter inom vinvärlden, och vinluftaren Rouge O2 är en av deras mest omtyckta! Den löser problemet med att lufta rödvinet på nolltid. Rouge O2 blåser försiktigt ned luft i flaskan under en minut och luftar vinet i flaskan. Med en inbyggd timer stänger den sedan automatiskt sig när luftningen är färdig! På så sätt får du maximal njutning av ditt vin, även om du glömt att öppna vinflaskan i tid. 
 

CellarDines innovativa produkter

Vakuumpump till vinflaskor, ergonomiska kapsylöppnare och droppskydd till vinflaskor, det är bara några av de innovativa produkter som CellarDine har utvecklat! Sedan 1998 har de designat och utvecklat innovativa produkter för hemmet, speciellt inom vinvärlden. Allt för att underlätta den maximala fulla njutningen av alla sorters viner!

Se hela CellarDines sortiment här. 

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.