17.08.2019  |  Dining  |  Tabletop

Luigi Bormioli för bordet och baren

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Höstens största nyheter från det italienska glasbruket är tre helt nya serier - Talismano, Diamante och Roma 1960. Alla glas är utformade för att få ut det bästa av din drink eller ditt vin - med gnistrande klart glas som är dubbelt så starkt

Höstens största nyheter från det italienska glasbruket är tre helt nya serier - Talismano, Diamante och Roma 1960.  Alla glas är utformade för att få ut det bästa av din drink eller ditt vin - med gnistrande klart glas som är dubbelt så starkt som andra glas.

Talismano - Lätt elegans på bordet

Luigi Bormiolis nya serie Talismano har en lätt och välbalanserad design som gör den till ett snyggt och elegant tillägg till bordet. Talismano har skapats för att utveckla vinets doft och understryka alla dess subtila nyanser. Nu kan ditt goda vin verkligen smaka som det ska. Med en perfekt balans mellan form och innehåll får du ut det mesta av ditt vin när det virvlar i glaset och utsöndrar sin arom på bästa sätt.

Diamante - Ett glas med många facetter 

Serien Diamante har skapats för både vinet och baren med en fantastisk diamantfacetterad design som fångar ljuset på ett speciellt sätt. Därmed blir varje glas en glänsande och lysande upplevelse. Glasens vintagedesign är ett idealiskt komplement till en klassisk dukning.

Roma 1960 - Retrohyllning till baren 

Luigi Bormiolis nya serie Roma 1960 hyllar den klassiska bar- och cocktailkulturen med en elegant och lyxig serie i retrostil. Glasens mönster gör att de sticker ut och är ett måste i den stilfulla baren.

Den exklusiva kollektionen utstrålar La Dolce Vita och en promenad längs Roms berömda Via Veneto, där fashionabla butiker, kaféer och restauranger, då som idag, gör att man blir sugen på en uppfriskande Martini eller longdrink i den vackra, historiska miljön.

Extremt hållbara och gnistrande glas med 25 års garanti

De nya glasserierna har skapats av det patenterade SON.hyx-glaset som är exceptionellt starkt och hållbart, helt klarts och blyfri version av det klassiska kristallglaset med fyllig klang. Glasen klarar mer än 1000 rundor i diskmaskinen utan påverkan och glasen med stjälkar är titanförstärkta. Luigi Bormioli ger därför hela 25 års garanti mot missfärgning och flisning på kant och fot vid normal användning.

Glashantverk med traditioner 

Den italienska glasbruket Luigi Bormioli har sedan 1946 skapat glashantverk med ett öga för estetik och funktion och är fast förankrad i den traditionella, italienska glaskonsten som har blomstrat i norra Italien under århundraden. Luigi Bormioli är fortfarande lika dedikerad när det gäller utsökt design och traditionellt hantverk av högsta kvalitet, men fokuserar på den senaste tekniken inom glastillverkning.

Talismano finns i sju olika typer av glas, rek. pris från 179,00 kr för 2 st.

Diamante finns i sex olika typer av glas, rek. pris från 449,00 kr för 4 st.

Roma 1960 finns i fyra olika typer av glas, rek. pris från 449,00 kr för 2 st.

Hitta de nya serierna och återförsäljarlistan på sebastian.se

Kontakt:

  • E-mail: info@sebastian.se
  • Kundtjänst 08- 408 391 50

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.