17.02.2023  |  Kitchen  |  Tabletop

Möt våren med färgglada ätpinnar från Kawai

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det är numera ett måste att ha plats för ätpinnar i besticklådan. Hitta dina favoriter i Kawais färgglada sortiment av handgjorda ätpinnar!

Det kan kännas långt bort, men snart står vi där under ett blommande körsbärsträd igen. Om ni inte kan vänta så finns Kawai's ätpinnar i massa våriga, pastelliga utföranden och självklart med körsbärsblomster! 

Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.

Se utbudet här: Kawai

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.