19.08.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Marne - Nyhet från Pillivuyt Gourmet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nytt köksredskap för matentusiasten från Pillivuyt Gourmet. Serien Marne har en modern design, tillverkad av kolsvart aluminium med nitar samt handtag av polerat stål.

Utmärkta tillagningsegenskaper med gjutet, non-stick aluminium

Serien Marne har en modern design, tillverkad av kolsvart aluminium med nitar samt handtag av polerat stål. Gjutet aluminium är inte bara ett mycket robust och hållbart material. Det är också utmärkt att laga mat med, eftersom det leder värmen snabbt och effektivt - inte minst tack vare den extra tjocka bottnen på 4,5 mm. 

Marne är utmärkt för alla slags värmekällor och har en kraftig 3-skikts GREBLON C3 non-stick beläggning utan PFOA som gör det ännu enklare att tillaga råvaror med minimal användning av fett. Seriens stekpannor har dessutom non-heat stålhandtag som inte blir varma.

Utvalda priser:

Marne gryta 4,4 liter av svart aluminium med lock och non-stick yta, rek. pris 1649,00 kr.

Marne stekpanna 28 cm av svart aluminium med non-stick yta, vägledande pris 1329,00 kr.

Mer info och återförsäljarlista på sebastian.se

E-mail: info@sebastian.se

Kundtjänst 08-408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.