27.10.2022  |  Interior  |  Dekoration

Massor av kärlek från Hoptimist

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den stora, härliga Hoptimist-familjen är ett färgstarkt gäng som är fullt av liv, ljus och glada dagar. Och inte minst massor av kärlek.

Det återspeglas också i höstens nyheter från det hoptimistiska universumet, där det som alltid finns något för alla – och för alla tillfällen.

När hösten och vintern drar in med skarpa, råkalla dagar är det härligt med ett hoptimistiskt inslag i mjuka färger. Serien Soft kombinerar en elegant matt yta med härliga, pudriga färger, och den senaste medlemmen i familjen är den vackert blå Sky i medium, som har måtten H 10,5 och D 7,5 cm.

Love-serien

Glada, vita budbärare med kärleksfulla budskap skrivna på ett rött hjärta. Det är Love-serien, som för varje Hoptimist inkluderar sex klistermärken med ett sött statement. Till pappa, mamma, pojkvännen eller flickvännen – eller varför inte en nära vän.

Nya i den kärleksfulla familjen är en medium Love Bimble och en medium Love Bumble, som båda har måtten H 13 och D 7,5 cm – och bara står och hoppar av förväntan på att sprida leenden och glädje i de små hemmen.

Kyss bruden

Bröllop och Hoptimister har den livsbejakande, positiva och varma känslan gemensamt. En speciell värme finns också i ekens glöd, och det bedårande Hoptimist-brudparet är helt oemotståndliga – eftersom de själva är redo att sprida gott humör på bröllopet.

Den vackra bruden är 6,5 cm hög, medan brudgummen med sin eleganta topphatt är 8,5 cm hög. Båda har en diameter på 5 cm – och ser precis som resten av höstens Hoptimist-nyheter fram emot att lysa upp hösten.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.