13.11.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Mer italienskt än så här blir det inte

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med de nya raviolistämplarna från HOLM kan du göra en proffsig tolkning av Italiens godaste pastarätter. 

Det finns en anledning till att det italienska köket hyllas världen över för sina unika smaker, och med rätt redskap kan du ganska snabbt göra ravioli som italienarna gör den och njuta av den fylliga pastan utan att behöva drömma dig bort till varmare breddgrader. 

Sväng ihop en enkel pastadeg, kavla ut den, ta fram din favoritfyllning och kasta dig över tv-kockens nya set med raviolistämplar. Välj mellan den runda eller den fyrkantiga stämpeln. Setet har ett enkelt uttryck med svart handtag och gör det enkelt att servera den populära rätten utan en massa krusiduller.

Du hittar HOLM på www.claus-holm.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

HOLM Raviolistämpel 2 st SEK 169,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group A/S är Skandinaviens ledande varumärkeshus inom ’Kitchen Living Dining’ för fackhandeln, dagligvaruhandeln och B2C. Sortimentet på ca 12 000 artiklar är fördelat på över 40 starka varumärken – där flera ägs av F&H Group A/S.  Koncernens huvudkontor ligger i Danmark, och med dotterbolag i Norge, Sve…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.