23.10.2020  |  Interior  |  Design

Mer nordisk minimalism än så här blir det inte

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Villa Collection Denmark introducerar i höst en rad trendiga småmöbler som utstrålar skönhet och enkelhet och gör det mycket enklare för dig att inreda på några få kvadratmeter

Säsongens förmodligen mest iögonfallande nyheter från designvarumärket Villa Collection är utan tvekan de ljusa, minimalistiska småmöblerna i klassisk ek, som enkelt passar i de flesta rum, men som gör sig extra bra om du inte har så många kvadratmeter att spela med. Med ett exklusivt sidobord och en elegant vägghylla förenar Villa Collection på form och funktion på vackrast tänkbara sätt och hyllar det nordiska hemmet med en klädsam tidlöshet.

Båda möblerna är tillverkade av FSC-certifierad amerikansk ek från byn Smyrna i staten New York och har en mycket lyxig look. Vägghyllans design gör den perfekt för att visa upp böcker och magasin, och den kan i princip placeras överallt, medan sidobordet passar extra bra i hallen. Ändå är det bara fantasin som sätter gränser! Placera en rustik burk eller vas på sidobordet med färska eller torkade blommor i och lägg undan nycklarna i draglådan.

Du hittar Villa Collection på https://www.kitchenlivingdining.se/villa-collection och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Vägghylla L 30 B 47 H 170 cm SEK 2.499,00

Sidobord L 30 B 40 H 80 cm SEK 2.299,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.