13.11.2020  |  Interior  |  Belysning

När du inte hittar två som är exakt likadana

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den här säsongen leker Villa med naturligt torra ytor och introducerar en unik, handgjord lampa i cement, som direkt tillför autenticitet till ditt hem

Som en hyllning till naturens stillhet och råvaror har Villa inspirerats av sand, sten, lera och kalkstensytor den här hösten. Naturens processer tolkas vackert med grova strukturer och torra ytor, och den nya kollektionen utstrålar en unik personlighet och en fantastisk look.

Den nya cementlampan kan ses som kronan på verket. Den är industriell och rå i sitt uttryck och gör din inredning utmanande och lockande. Lampan är handgjord och därmed också unik. Det finns inte två lampor som är exakt lika, vilket gör den ännu mer oemotståndlig.

Lampan har E27-sockel och svart sladd. Den kan bestyckas med en glödlampa på maximalt 60 watt.

Du hittar Villa på https://www.kitchenlivingdining.se/villa-collection och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Lampa D 21,5 H 21 cm SEK 599,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.