16.08.2022  |  Kitchen  |  Food

Nu lanseras by Tareq Taylor - en modern och mångsidig kollektion köksredskap

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Tareq Taylor är en av Sveriges mest populära och efterfrågade kockar, nu lanserar han tillsammans med F&H Group en helt ny kollektion köksredskap med återvinning, miljö och kvalitet i fokus.

Kollektionen består av allt från mat- och bakredskap till kvarnset och skärbrädor.  

Med den nya kollektionen köksredskap hoppas Tareq Taylor kunna bidra till att skapa bättre matupplevelser och roligare matlagning. Samtidigt var viktigt för Tareq att fokusera på återvinning, miljö och kvalitet, som är de tre kärnområderna för samtliga produkter.

– För mig är det viktigt att matlagning ska vara roligt och enkelt, med ett gott slutresultat. Så att tillsammans med F&H Group ha tagit fram köksredskap av bra kvalitet i återvunna och hållbara material känns fantastiskt roligt. Jag hoppas att alla ska kunna hitta sin favorit i den breda kollektionen av köksredskap, säger Tareq Taylor.

Kunglig kvalitet

King Edward-serien har fått sitt namn efter den mångsidiga potatissorten King Edward, som i likhet med grytorna, kastrullerna och stekpannorna i serien kan användas till det mesta. Produkterna är tillverkade av rostfritt stål med aluminiumkärna och har silikon på handtag och grepp. Stekpannorna och kastrullen i serien har en tvåskikts keramisk beläggning med non-stick-funktion. Den stilrena looken som den danska designern Mads Odgård står bakom är helt i linje med kravet på moderna köksredskap.

Framtiden är nu

Tareq Taylors dotter, Ellen, har gett namn åt en serie i kollektionen som innehåller ett antal kastruller med sandwhichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttre lagret är magnetiskt. Användningen av rena råvaror utan beläggning gör kastrullerna 100 procent återvinningsbara.

Tillgänglighet
Produkterna finns tillgängliga från och med augusti 2022 på bland annat Cervera, Electrolux Home, NK, Bagaren & Kocken och Ilums Bolighus.

För ytterligare information, kontakta:

Mette Østergaard Gudiksen, F&H Group, E-mail: mgu@fh-as.dk

Om F&H Group

F&H A/S och Thuesen Jensen AS bildar tillsammans F&H Group A/S, som är Skandinaviens ledande varumärkeshus inom ”Kitchen Living Dining”  för de tre kundsegmenten: dagligvaruhandel, fackhandel och B2C. Sortimentet erbjuder mer än 15 000 olika artiklar och fler än 40 starka varumärken, bl.a Morsø, Gense, Villa Collection Danmark, BITZ, Rosti, Alfi, Södahl, Pillivuyt, Hoptimist, Blomsterbergs, Peugeot och Zone Denmark. Koncernens huvudkontor ligger i Viborg, Danmark , med kontor även i  Glostrup, Stockholm, Oslo, Berlin och i Guangzhou. Totalt är det mer än 400 medarbetare som varje dag arbetar utifrån kärnvärdena innovation, ägande, kvalitet, ordning och reda och engagemang.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.