08.05.2023  |  Kitchen  |  Utrustning

Ny flätad form från Nordic Ware

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vi välkomnar Braided Bundt Loaf in i Nordic Wares breda sortiment av bakformar. Den flätade formen kommer ge sockerkakan ett lyft!

Kollektionen Braided skapades i samband med Nordic Wares 75 årsjubileum 2021. Nu finns äntligen den vackra flätade designen i avlång loaf-form! Formen är tillverkad av gjuten aluminium med en non-stick beläggning vilket gör att bakverket lossnar lätt och bakas på ett jämnt och effektivt sätt.

Se nyheten här: Braided Loaf Pan

1946 startade Henry och Dorothy Dahlquist Nordic Ware i Minneapolis där produktionen är än idag. De startade med handfull produkter med en skandinavisk touch men som under åren har utvecklats till hundratals produkter. Amerikanska Nordic Ware tillverkar bak- och köksprodukter av högsta kvalitet och med fantasifull design. De mest kända produkterna är kakformarna under varumärket Bundt® som finns i över 70 miljoner hushåll över hela världen och som den 15 november uppmärksammas med National Bundt Day.

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.