13.09.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Ny höstig serie från Finska Heirol

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu lanserar Heirol en ny serie i gjutjärn. Stekpannor och stekgrytor i emaljerat gjutjärn med rejäla handtag i trä och stora, greppvänliga öron.

Heirol Oy grundades 1991 i finska Åbo av pappa Heimo och sonen Rolf. Heirol har sedan dess arbetat med att utveckla och förfina köksprodukter som kombinerar hög kvalitet med smakfull design till ett bra pris. I sortimentet finns idag ett brett utbud av köksredskap, stekpannor, grytor, bakprodukter och barartiklar. Efter mer än 25 år på den finska marknaden finns nu Heirol i även i Sverige.

Nu lanserar Heirol en ny serie i gjutjärn. Stekpannor och stekgrytor i emaljerat gjutjärn med rejäla handtag i trä och stora, greppvänliga öron. Extra snygg är gjutjärnsgrytan med det stilrena trälocket.  

Serien finns i fyra olika delar, rek. pris från 749 kr.
Fler produkter från Heirol: https://hippiedeluxe.se/varumarken/heirol/

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning. De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.