31.08.2020  |  Interior  |  Bad

Nya färger för badet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nova och Ume i nya färger.

Oemotståndliga Ume

Badrumsserien Ume, som har designats av danska VE2, har tidigare tilldelats en Red Dot Award för sin fina och enkla design. Nu lanseras Ume i färgen Warm Sand - en nyans som matchar den nuvarande trenden med varmare toner i heminredningen. 

Ume-serien består av en tvålpump, tandborstmugg, tvålkopp, toalettborste och en pedalhink på 4 liter.

New shades of Nova

Thomas Dudzinski är designern bakom den populära serien Nova, som har tagit plats i hemmet med sin enkla design och inbjudande färgskala. Nova finns nu även i den varma, ljusa nyansen Wheat, som skapar nordisk sommaratmosfär i badrummet.

Serien består av tvålpump, tandborstmugg, tvålkopp, toalettborste och två pedalhinkar på 3 respektive 5 liter. 

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker, och www.zonedenmark.se. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.