13.04.2022  |  Interior  |  Belysning

Nya ljuspunkter från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Om du är någon som inte bara flyter med strömmen, utan ställer krav på hög funktionalitet förpackat i stilren design, då är HAV från Villa Collection Denmark en av vårens goda nyheter.

LED-ljuslyktan gör sig fint både inom- och utomhus – och kan till och med fås med inbyggda högtalare.

Vass skandinavisk design och stenhård funktion. Med sina enkla linjer och sitt varma ljus är HAV symbolen för både stil och mys, som du enkelt och bekvämt kan flytta runt och ta med dig. Ljuslyktan skapar massor av stämning både i vardagsrummets myshörna och på sommarens trädgårdsfester.

Ljudet av ljus

Likt krusningar på havet skapar räfflorna lägst ner på HAV ett diskret mönster som på ett vackert sätt matchar resten av lampans enkla men trendiga design, skapad i samarbete med Design Studio Swift Creative i Aarhus.

HAV-ljuslyktan finns som en trådlös 10 watts Bluetooth-högtalare som enkelt ansluts till en smartphone. För laddning medföljer en 1,5 m USB-kabel och 5-7 timmars laddning ger 6-8 timmars drifttid. Ljuslyktan kan användas som lampa utan ljud, som högtalare utan ljus, eller ljus och ljud kombinerat.

Varm loungeatmosfär

Som lykthögtalare ger HAV loungelampan ett varmt, vitt ljus, och båda lamporna är också IP44-godkända för utomhusbruk. Loungelampan har en diameter på 17,5 cm och är 23 cm hög, medan lykthögtalaren har en diameter på 21 cm, är 31,5 cm hög.

Den trådlösa loungelyktan har fjärrkontroll, och för laddning medföljer en 1,5 USB-kabel, där 4-6 timmars uppladdning ger 8-10 timmars drifttid. Ljuslyktorna är en självklar hit på såväl poolpartyn som grillfester.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.