30.11.2020  |  Dining  |  Branschnytt

Nyheter från RAW Metallic Brown

Sponsrat innehåll Vad är detta?

aida kompletterar nu den djupbruna stengodsserien RAW Metallic Brown med äggkopp, salt & pepparset, stort runt fat samt skål och serveringsskål.

aida kompletterar nu den djupbruna stengodsserien RAW Metallic Brown med äggkopp, salt & pepparset, stort runt fat samt skål och serveringsskål. Med de nya delarna kan man duka ett stort bord för frukost, brunch eller middag med den vackra servisen vars gyllene djupbruna glasyr kombinerar stengodsets råa och naturliga uttryck med vackra gyllene färgschatteringar.

RAW Metallic Brown är utformad med naturen som inspirationskälla. Servisens djupbruna färg bryts av ett gyllene färgspel som kastar glans över bordet och för tankarna till en lugn skogsjö på en sensommarkväll, där färgglada glänsande trollsländor virvlar runt i luften och kastar återsken av gyllene reflekterande ljusskimmer i vattnet ‒ och nu kompletteras serien med äggkoppar, salt & pepparset, runt fat, skål och serveringsskål.

Vägledande priser:

Äggkopp – 79: - SEK

Salt & pepparset – 169: - SEK

Runt fat, 34 cm - 449: - SEK

Skål, 19,5 x 8 cm – 229: - SEK

Serveringsskål, 30 x 6,4 cm - 449: - SEK

RAW Metallic Brown är handgjort, dubbelbränt stengods av högsta kvalitet med repsäker glasyr. Den skimrande guldbruna glasyren är resultatet av en speciell teknik som många krukmakare skattar högt. Glasyren har inte en homogen fast färg eller struktur, utan utvecklar sig individuellt i den heta ugnen och bildar spännande nyansskillnader i kristallisation, skiktning och färgmättnad.

RAW har sina rötter i keramikfabriken Søholm på Bornholm som grundades 1835. 1996 stängdes Søholm och aida köpte fabrikens enorma arkiv med designs och know-how, och fick därmed tillgång till en enorm kunskap om stengods som har ackumulerats genom generationers arbete med det eftertraktade materialet. Med lanseringen av RAW 2016 införlivades mer än 180 års erfarenhet av stengodstillverkning med moderna produktionstekniker och elegant, nordisk formgivning skapad i samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet är ett modernt koncept, djupt förankrat i en av Danmarks goda gamla keramikfabriker.

Närmaste återförsäljare finns på telefon +45 87490900 eller på www.RAW1835.dk.

För vidare pressinformation, bilder eller riktning för styling och fotografering, vänligen kontakta Oxholm Communication på +45 50591827 eller skriv till oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mer från aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.