22.08.2019  |  Dining  |  Tabletop

Nyheter i Toulouse-serien

Sponsrat innehåll Vad är detta?

NYHET: Med de tre nya tilläggen till Pillivuyts Toulouse-serie är det nu ännu enklare att skapa en bordsdukning utöver det vanliga.

Den populära serien med den vackra plisseringen i bottnen utökas med tallrikar av två nya storlekar och en elegant skål som fulländar dukningen.

En vacker bordsdukning handlar både om en fantastisk stil och mycket personlighet - två egenskaper som Pillivuyts senaste Toulouse-porslin har gott om. Toulouse blev först känd för sina eleganta fat med handtag, designade av de kända franska formgivarna från Sismo Studio. Sedan dess har det tillkommit fler fat, tallrikar och skålar i serien.

Servera med stil

Toulouse-serien utökas nu med tre spännande nyheter: två nya, vackra tallrikar i en utmärkt storlek för middagsbordet samt en elegant skål. Skålens storlek gör den idealisk för stekt potatis, färsk sallad eller andra tillbehör. De tre nyheter gör det nu ännu enklare att duka ett personligt och modernt bord.

Stark i ugnen, vacker på bordet

Porslinet i Toulouse-serien är ugnssäkert och du kan därför både använda porslinet i ugnen, mikrovågsugnen, på spisen och grillen när du till exempel ska göra något läckert litet tillbehör till steken. Har du en färdiglagad rätt i frysen, kan du flytta en maträtt direkt från frysen till ugnen eftersom Toulouse tål termisk chock (-30°C till +350°C) precis som allt annat från Pillivuyt.

Det finns nämligen en skillnad mellan olika porslinsserviser. Det finns en stor variation av produktionsmetoder och dessa påverkar porslinets styrka och hållbarhet. Pillivuyt producerar själv den unika porslinsmassan som bränns vid mycket höga temperaturer på upp till 1400°C. Därmed blir porslinet extremt stark och extra motståndskraftigt mot stötar och slag.


Sedan 1818 har Pillivuyt producerat klassiskt franskt porslin med en väldigt speciell teknik. Pillivuyt är fransk elegans i kombination med en unik kvalitet när det gäller form, funktion och styrka. Hållbar över tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ugnsfast

• Stark i köket - vacker på bordet

Toulouse tallrikar, rek. pris från 299,00 kr.

Toulouse skål, rek. pris 379,00 kr.

Hitta nyheterna i Pillivuyt Toulouse och återförsäljarlistan på sebastian.se

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.