11.06.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Nytt barkoncept i design som överraskar

Sponsrat innehåll Vad är detta?

ROCKS uppgraderar den traditionella hemmabaren med läckre utrustning i nya krispiga färger och organiska former – inte minste med blick för kvinnor som gillar bra design, balanserade färgskalor och läckra cocktails i gott sällskap.

Zone Denmark har gjort upp med det förutsägbara formspråket i utrustningen för hemmabaren. Denna del av ROCKS-kollektionen har utvecklats i samarbete med designern Anne Qvist, som har tänkt in nya färger och mjukare kurvor i produkterna.

Och ja, det är kvinnorna som man har haft i åtanke med ROCKS. Utrustning som shaker och jigger fås nu med snygga, matta ytor i nyanserna Black, Nude och Warm Grey. En look som lockar till beröring och lite show-off när vännerna bjuds hem på en drink.

Serien innehåller naturligtvis shaker och jigger (mätkopp), men också en kombinerad squeezer och stöt, som kan användas för att pressa lime till mojitos och locka fram smaken i myntan. Omrörningsskedar i två längder (25 och 28 cm) i blankt stål säkerställer att goda drinkar kan blandas i glas i olika höjder.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker, och www.zonedenmark.se. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS introducerar du cocktailbarens höjdpunkter med ultraläcker design i din privata vin- och cocktailbar. Bjud hem goda vänner och låt ROCKS sätta stämningen med nya färger, former och originella detaljer som tilltalar både den kritiske bartendern och den kräsne designälskaren.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.