20.08.2020  |  Dining  |  Tabletop

ORI grytunderlägg - "To Protect and to Serve"

Sponsrat innehåll Vad är detta?

De skyddar ditt bord och ger dukningen karaktär - och de gör det så bra att föregångaren vann en German Design Award förra året. De nya grytunderläggen från Zone Denmark har designats av VE2 och har fått namnet 'Ori', som betyder vikning på japanska.

Använd dem var och en för sig eller kombinera dem till vackra mosaiker som en del av mosaiker. 

Grytunderlägget 'Fold' finns i färgerna Black, Mud, Denim eller Bit of blue, 'Facet' finns i Black, Birch, Chocolate och Desert och modellen 'Flake' i färgerna Black, Olive Taupe, Khaki och Biscuit.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker, och www.zonedenmark.se. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.