15.09.2022  |  Dining  |  Tabletop

Pillivuyt bjuder på Plissé-nyheter

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Plisserade linjer i klassisk design. Den diskreta, franska charmen förnekar sig inte i Plissé, som har skapats utifrån några av Pillivuyts tidigaste gjutformar.

Med sin tidlösa look är serien nu 2022 populärare än någonsin – och finns nu även i flera färger.

Pillivuyt har alltid varit känt för att vara vackert porslin tillverkat med en speciell gjutning. Pillivuyts Plissé-serie tillverkas i fältspatsporslin, som har ett högt innehåll av fältspat och kvarts, och har en extremt hård glasyr som gör porslinet extra motståndskraftigt mot stötar och slag.

Varma nyheter

Hösten närmar sig med långa, mysiga kvällar i skenet av levande ljus – och en ångande varm kopp te eller kaffe. Med Plissé-termosmuggen hålls värmen och bevaras mysfaktorn längre, och nu finns muggen även i flera vackra färger som matchar hösten perfekt.

Färgerna sträcker sig från den vackra Arctic Ice via den mörkblå nyansen Midnight Blue till den vackra, feminina Woodrose. Muggarna rymmer 25 cl och har en diameter på 8 cm och är 12 cm höga.

Presenten till generationer

De eleganta Plissé-termosmuggarna i färg är också perfekta presentidéer till allt från bröllop till födelsedagar och julkalendern. Och med sin hög kvalitet och vackra design är det en present som kan ges från en generation till nästa.

Som allt porslin från Pillivuyt är Plissé reptåligt och tål maskindisk, frys, mikrovågsugn och snabba temperaturförändringar. Igen och igen och igen …

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.