22.09.2022  |  Kitchen  |  Food

Pillivuyt Gourmet lanserar vacker vintagedesign

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Hög materialkvalitet och vacker design kännetecknar den eleganta Pillivuyt Gourmet-kollektionen. Med den nya Durance-serien lanseras nu en exklusiv vintagelook.

En look som är lika hållbar som Pillivuyt Gourmets många hållbara grytor, kastruller och stekpannor.

Det spelar ingen roll om det står snabba och läckra vardagsrätter eller riktiga gourmetmåltider på menyn. Pillivuyt Gourmet är fantastiskt funktionella köksredskap av hög kvalitet som gör det enklare att laga mat – och som är skapade för att optimera både matlagningsglädjen och de färdiga rätterna.

Elegante Durance

Durance är tillverkade i rostfritt 18/10-stål och aluminium. Stekpannorna och grytorna har en kraftig 2,5 mm 3-skikts konstruktion av rostfritt stål, aluminium och rostfritt stål, där aluminiumskiktet ger optimal värmefördelning. 

Serien har nitade, gjutna stålhandtag som är PVD-guldpläterade, och tillsammans med den speciella poleringen av utsidan ger det Durance-produkterna den supervackra vintagelooken.

Modern gourmetutrustning

Seriens tre stekpannor har en diameter på 20, 24 respektive 28 cm, medan sauterpannan med lock är 24 cm i diameter. De båda såspannorna mäter 16 och 18 cm i diameter och rymmer 1,5 respektive 2 liter. Slutligen mäter de båda grytorna med lock 20 respektive 24 cm, där den mindre av grytorna rymmer 2,9 liter och den stora grytan 5 liter.

Durance har glaslock med ånghål samt praktiska måttstreck på insidan av kastrullerna och grytorna. Produkterna kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion, och tål maskindisk. Durance är klassisk design i kombination med modern funktionalitet och bekvämlighet.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.