15.02.2018  |  Dining  |  Accessories

Pillivuyt Plissé till det moderna bordet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Enkelt, elegant och klassiskt! Pillivuyts porslinserie Plissé får nu sällskap av ytterligare porslinsdelar till det moderna bordet.

Plisséserien, med sitt vackra plissémönster i relief, är den en definition av diskret fransk elegans. De nya produkterna i serien ger dig möjlighet att servera dina favoriträtter med stil.

Plissé steaktallrik – En stor och saftig köttbit ska serveras på en klassisk steaktallrik där det även ska finnas plats till grönsakerna. Pillivuyts solida steaktallrik är skapad för att servera gott kött och den har en elegant oval form. Plissé tapasfat är ett elegant sätt att servera kalla och varma tapasrätter, hors d’oeuvre, tillbehör och mycket annat gott. Oavsett om du känner för en läcker pastarätt eller en hälsosam sallad, så har den nya Plissé sallad-/pastatallriken den perfekta formen, djupet och storleken. Plissé termokrus som håller temperaturen, oavsett om den är kall eller varm, under en längre tid och ser dessutom bra ut på bordet.

Klassisk och modern Plissé

Pillivuyts Plissé-kollektion är sirligt dekorerad med vackert mönster i relief, som spelar på fransk designhistoria och är en uppdaterad version av det traditionella vita porslinet – vilket bevarar sin skönhet i många år.

Det är nämligen skillnad på porslin och porslin. Det finns en stor variation i produktionsmetoderna och inte minst porslinets styrka och hållbarhet. Pillivuyt tillverkar själva den unika porslinsmassan, som bränns vid mycket höga temperaturer på upp till 1 400°C, så att porslinet blir extremt starkt och extra motståndskraftiga mot stötar och slag.

Sedan 1818 har Pillivuyt tillverkat klassiskt franskt porslin i en helt speciell utformning. Pillivuyt franska elegans i kombination med en unik kvalitet i form, funktion och styrka. Hållbar över tiden, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ugnsfast

• Stark i köket - vackert på bordet

Plissé steaktallrik oval vit - 29,5 cm, Rek. utpris kr. 299,00

Plissé sallads-/pastatallrik djup vit - 23 cm, Rek. utpris kr. 329,00

Plissé termosmugg vit - 25 cl, Rek. utpris kr. 229,00

Plissé tapasfat vit - 36 cm, Rek. utpris kr. 569,00

www.sebastian.se/Pillivuyt/Plissé

E-mail: info@sebastian.se

Kundtjänst 08- 555 774 00

Se mer på Pillivuyt.se

Pillivuyt på Facebook 

Tags: Sebastian AB

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.