30.03.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Plisserad funktionalitet från Pillivuyt

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Toulouse har Pillivuyt skapat en serie både vackra och praktiska porslinsfat som matchar vardagens kulinariska upplevelser perfekt.

Kännetecknande för faten är den mycket höga kvaliteten och den ikoniska plisseringen, som går som en röd tråd genom Pillivuyts designhistoria.

Det rektangulära Toulouse-fatet är ultraklassiskt och modernt i sitt uttryck på samma gång. Fatets handtag är inspirerat av ugnsdörrarna på den gamla porslinsfabriken, där man utvecklade det unika och otroligt hållbara porslin som sedan 1818 har kännetecknat Pillivuyts sofistikerade produkter.

Styrka och flexibilitet

Fatets handtag är så mycket än bara en intressant designdetalj. Handtagen har livstidsgaranti om de skulle skadas vid normal användning – och det är långt ifrån den enda styrkan hos Toulouse.

Faten är nämligen inte bara extremt stöt- och slagtåliga, utan klarar även det som kallas termisk chock – från -30 °C till +350 °C. Det ger flexibilitet i en hektisk vardag, eftersom man kan ta fatet ur frysen och ställa in det direkt i en varm ugn.

Fina och praktiska

Att Toulouse klarar termisk chock innebär att du enkelt kan förbereda en vardagsmiddag och lördagens lasagne i förväg. Maten kan frysas ner i fatet, tas ut och ställas in direkt i en supervarm ugn, innan du ställer den på bordet.

Den vackra designen med den ikoniska plisseringen gör Pillivuyts rektangulära Toulouse-fat mycket lämpligt som vackert serveringsfat – som på grund av den höga porslinskvaliteten även håller maten varm, lång tid efter att den har tagits ut ur ugnen. Fatet rymmer 2,2 liter.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.