11.10.2019  |  Kitchen  |  Food

PLOCKA FÄRSKA ÖRTER ÅRET OM

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Ge örterna de optimala tillväxtförhållandena på köksbordet med Eva Solos självvattnande Herb organiser som vann designpriset Red Dot Award 2019.

Med en självvattnande Herb Organiser är det lätt att njuta av väldoftande örter året runt – även om du ska iväg på en långhelg. Det självvattnande systemet, som kan rymma 0,5 liter vatten ser till att vattnet når plantan, vilket utgör ramen för örternas trivsel på ett uttrycksfullt sätt.

Ha en örtträdgård inne i köket och låt den sköta sig själv. Herb organiser har ett självvattnande system, vilket ser till att örterna inte behöver vattnas på flera dagar. Den ger örterna de bästa förutsättningarna för att växa, eftersom de står i en självvattnande blomlåda som transporterar vattnet från reservoaren i botten av keramikkrukan till växterna. Vattenreservoaren rymmer upp till 0,5 liter vatten, så att allt som behövs är att regelbundet fylla på vatten, resten klarar systemet själv. Herb organiser har praktiska handtag i var ände och är därför lätt att flytta på efter behov. Den rymmer upp till tre normalstora örtväxter i egna plastkrukor. Alla delar utom blomlådan tål maskindisk.

• Material: Målad keramik och plast

• Mått: L 31 x B 13 x H 13 cm

• Cirkapris: 599 SEK

Se mer här

Mer från Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.dk

  • +45 36 73 20 60
  • Måløv Teknikerby 18-20, 2760 Måløv

Eva Solo creates exclusive, Danish-designed furnishing accessories and kitchenware characterised by aesthetic appeal, functionality and high quality.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.