17.11.2022  |  Kitchen  |  Tabletop

Porslinsnyheter för jordnära dukningar

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu utökar Seltmann Weiden sitt breda sortiment med serien Terra! En hållbar och mångsidig porslinsserie inspirerad av de fyra grundelementen.

År 1910 slog Seltmann Weiden upp dörrarna till porslinsfabriken i Tyskland för första gången. Sedan dess har de kommit att bli en av de mest kända porslinstillverkarna i hela Tyskland. Tack vare decennier av porslinskunnande håller porslinet en hög kvalitét utifrån livslängd, funktionalitet, design och exklusivitet.

Nu har Seltmann Weiden lanserat en ny porslinsserie; Terra! Serien är inspirerad av de fyra grundelementen; jord, vatten, luft och eld. Resultatet? Ett hållbart och mångsidigt porslin i naturliga färger, tillverkat med miljö och natur i åtanke. Passar lika bra till vardags som till fest och finns både till storköken och konsumenterna!

Se hela serien Terra här. 

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.