20.04.2020  |  Dining  |  Tabletop

Pricken över i:et för din tebjudning

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Servera en klassisk ’Earl Grey’, ett vitt, kinesiskt tempelte eller en grön matcha i den nya, vackra stengodskannan från BITZ.

Britterna har sedan 1800-talet varit kända för sitt ”five o’clock tea’, och oavsett om du föredrar att bjuda in gäster till en överdådig teceremoni i bästa ’Downton Abbey’-stil eller sippa te ensam med kex och kakor till, så planera för helhetsupplevelsen med en dekorativ, exklusiv tekanna som gör det hela lite läckrare.

Servera en klassisk ’Earl Grey’, ett vitt, kinesiskt tempelte eller en grön matcha i den nya, vackra stengodskannan från BITZ och upplev den aromatiska hemtrevnaden sprida sig långsamt. Den levande, reaktiva glasyren som kännetecknar hela designuniversumet och det unika ekhandtaget med mässingsnitar gör kannan till en estetisk njutning, som på finaste sätt rymmer ditt favoritte.

Välj mellan svart, grå, amber, mörkblått, grönt, creme eller säsongens nya färg – matt creme.

Du hittar BITZ på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Tekanna – 1,2 liter SEK 549,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.