31.03.2023  |  Dining  |  Tabletop

Rå och Evig natur från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med nyheterna i porslinsserien Evig lanserar Villa Collection Denmark återigen ett antal koppar, skålar och tallrikar som var för sig är ett litet, unikt konsthantverk. Det ger den funktionella Evig-serien en underbar touch av estetisk njutning.

Med ett rustik uttryck i dämpade naturfärger, som bärnsten och grönt, är den vackra porslinsserien sinnebilden av en nordisk stil som på vackrast tänkbara sätt speglar naturen. Varje enskild Evig-produkt har ett unikt uttryck, eftersom den har glaserats med reaktiv glasyr och dessutom är handdekorerad.

Massor av nya färger

Som en nyhet finns Evig nu även i en helt bärnstensfärgad eller grön version, som inkluderar espressokopp, mugg, mugg med handtag, skål samt en middags- och en lunchtallrik. Skålen och tallrikarna finns även i en brun version.

Dessutom lanseras koppen och muggen i en rad nya vackra färgkombinationer som amber/creme, grön/vit, blå/brun och creme/brun – som alla bidrar till att understryka Evigs evigt hållbara uttryck.

Mixa och matcha

Espressokoppen rymmer 0,10 l och är 7 cm hög. För muggen är måtten 0,35 l/10 cm, för muggen med handtag 0,3 l/7,3 cm och för skålen 0,6 l/6,5 cm. Middagstallriken har en diameter på 26 cm och lunchtallriken en diameter på 20 cm.

Precis som Evig kännetecknas Fjord-serien från Villa Collection Denmark av att ingen produkt är den andra lik. Fjord och Evig passar därför otroligt fint tillsammans och kan med fördel mixas och matchas hur du vill för en helt unik look.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.