07.10.2021  |  Kitchen  |  Food

Rått och vackert från HOLM

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vi känner honom som kocken som alltid fokuserar på måltider som är saftiga, hälsosamma och välsmakande.

Claus Holm, mannen med det stora leendet och de yviga armrörelserna, har visat sig ha riktigt bra hållbarhet – och detsamma gäller för det nya, rustika och svartglaserade stengodset från HOLM.

Rått och elegant på samma gång. Det maskulina, svarta stengodset har sin egen rustika charm och omisskännliga stil – precis som Claus Holm har. Kocken har personligen valt ut, testat och godkänt den nya serien med stengods, som förutom fat i olika storlekar även innehåller en ramakin. 

Perfekt till det mesta

Det är en läcker coolhet över fatens och ramakinens rustika look. Det betyder att stengodsserien från HOLM också gör sig riktigt bra på bordet för direktservering av vinterns klassiska ugnsrätter.

Vad sägs om en fat rykande varm gräddpotatis? En läcker ugnsstekt kyckling på mormors vis? Eller kotletter i fat, lasagne eller bakade grönsaker? Möjligheterna är i det närmaste oändliga, eftersom den nya serien är perfekt för i stort sett allt som tillagas i en ugn.

Perfekt storlek

Det ugnsfasta fatet finns i tre storlekar som mäter L 19, W 15 och H 5,6 cm / L 24, W 18,5 och H 6,5 cm samt L 29, W 23,5 och H 7,5 cm, medan ramakinen mäter DIA 7 och H 3,5 cm. Faten kan köpas var för sig eller i set om två eller tre stycken.

Det svartglaserade stengodset lämpar sig för användning i ugn upp till 220 grader och de kan även användas i mikrovågsugn, frys, blötläggning och diskmaskin. Observera dock att om fatet eller ramakinen har varit i frysen ska det/den ställas in när ugnen slås på för att inte utsätta godset för alltför snabba temperaturväxlingar.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.