04.02.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Raviolistämplar från Marcato

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det ska vara enkelt att lyckas med pasta!

Marcato är idag världsledande tillverkare av maskiner och tillbehör för färsk pasta. Det grundades redan 1930 av Otello Marcato och företaget drivs nu av tredje generationen Marcato.

Till Marcatos populära pastamaskiner finns nu smidiga raviolistämplar för att enkelt kunna lyckas med perfekta raviolis. Stämpeln är tillverkad i mässing med en tunn metallfinish. Inuti stämpeln finns en fjädermekanism som i aluminium som formar och trycker ut fyllningen till en perfekt ravioli varje gång. Handtaget är tillverkat i kompakt kanadensiskt valnötsträ och har en ergonomisk form som gör stämpeln lätt att använda.

Läs mer här: https://hippiedeluxe.se/varumarken/marcato/

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning. De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.