16.12.2020  |  Dining  |  Branschnytt

RAW skedar för vinterns varma drycker

Sponsrat innehåll Vad är detta?

aida kompletterar nu RAW-bestickserien med långa cafélatteskedar i en rå, enkel design och tre olikavackra färger: guld, roséguld och svart.

De nya RAW cafélatteskedarna är perfekta för vinterns varma drycker såsom varm choklad med vispad grädde, kryddigt chai te eller krämig café latte. Skedarna i guld matchar en klassisk och elegant bordsdukning, medan skedarna i roséguld eller svart passar perfekt för en mer rå bordsdukning.

Vägledande priser:

Cafélatteskedar, 21 cm – 4 st. för 199: - SEK

RAW har sina rötter i keramikfabriken Søholm på Bornholm som grundades 1835. 1996 stängdes Søholm och aida köpte fabrikens enorma arkiv med designs och know-how, och fick därmed tillgång till en enorm kunskap om stengods som har ackumulerats genom generationers arbete med det eftertraktade materialet. Med lanseringen av RAW 2016 införlivades mer än 180 års erfarenhet av stengodstillverkning med moderna produktionstekniker och elegant, nordisk formgivning skapad i samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet är ett modernt koncept, djupt förankrat i en av Danmarks goda gamla keramikfabriker.

Få information om din närmaste återförsäljare på telefon +45 87490900 eller på www.aida.dk.

För ytterligare pressinformation, foton eller kataloger för styling och fotografering, var god kontakta: Oxholm Communication Susanne Oxholm +45 5059 1827 oxholmcommunication@gmail.com.

aida är ett danskt designföretag med lång erfarenhet som skapar stengods, porslin, glas, bestick och köksutrustning för modern borddukning och moderna hem. Företaget grundades för över 60 år sedan och står bakom ett stort antal populära matserviser och designer, bland annat Poul Pava och Danmarks absolut bästsäljande servis, Atelier, som lanserades 1984 och fortfarande finns på marknaden. aida följer tidens strömningar utan att kompromissa med sina egna riktlinjer såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna. Nyligen har aida lanserat den eleganta, arkitekttecknade servisen ENSO och stengodsserien RAW, designad i samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. RAW har sina rötter i den gamla stengodsfabriken Søholm på Bornholm, vars stora arkiv och expertis aida förvärvade 1996 ‒ och Søholms värdefulla kunskaper om det goda gamla hantverket kommer i framtiden att prägla flera av aidas serviser och designer. aida har för närvarande cirka 30 anställda och residerar nära havet utanför Århus i Danmark.

Tags: aida a/s

Mer från aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.