06.11.2020  |  Dining  |  Utrustning

ROCKS: Shake it like a pro

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Bara för att färre nu besöker barer och restaurangbesök behöver du inte missa festen och det roliga. Med lanseringen av en ny shaker och vackra cocktailglas inbjuder Zone Denmarks bar- och cocktailkoncept ROCKS till en stämningsfull kväll i fint sällskap.

En date med den utvalda eller en festlig kväll med vännerna får en extra dimension när hemmabaren står redo med läcker barutrustning och vackert skuren garnering.

Entusiasterna kan se fram emot den nya Boston shakern. Den består av två delar i rostfritt stål respektive klarglas, vilket gör att du kan kontrollera att innehållet har exakt rätt färg och konsistens, innan det hälls upp i serveringsglasen - de båda delarna separeras enkelt med en lätt vridning.

Och på tal om glas: När du har ansträngt dig för att blanda läckra drinkar bör de också serveras med stil. Den danska designduon Mavro/Lefevre har nämligen inte bara designat Boston shakern. De står även bakom en ny ROCKS glasserie tillverkad av munblåst blyfritt kristallglas i en superenkel design som tidigare i år tilldelades det prestigefyllda Red Dot Award. 

Fyra av glasen har en massiv botten som ger en läcker tyngd i handen. Samtidigt ser de ut att sväva på bordet tack vare en nästintill osynlig upphöjning. Seriens båda andra glas har en låg kupa på en hög och smal fot för t.ex. eleganta daiquiries, coola G&T:s och frestande fruktiga margaritas.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker, och www.zonedenmark.se. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group A/S är Skandinaviens ledande varumärkeshus inom ’Kitchen Living Dining’ för fackhandeln, dagligvaruhandeln och B2C. Sortimentet på ca 12 000 artiklar är fördelat på över 40 starka varumärken – där flera ägs av F&H Group A/S.  Koncernens huvudkontor ligger i Danmark, och med dotterbolag i Norge, Sve…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.