13.10.2022  |  Interior  |  Dekoration

Rudolf trummar in julen hos Medusa-Copenhagen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Årets näst sista månad är känd för att vara mörk, kall och blåsig. Det hindrar inte oss på Medusa-Copenhagen från att älska november – för efter det kommer december och julen.

Och med novembers ankomst är det också verkligen dags att fylla hemmet med stämningsfulla stearinljus.

Som alltid ser vi på Medusa-Copenhagen så mycket fram mot julen att vi knappt kan bärga oss. Som tur är infaller första söndagen i advent 2022 i november, och vi har naturligtvis släppt loss fantasin och skapat en rad fina och knasiga advents- och kalenderljusstakar. Som bara väntar på att tändas.

Leende stjärnstunder

Enligt Bibelns berättelse var det ledstjärnan som glittrade och visade de tre vise männen vägen till Betlehem, och i julsångerna hör vi att stjärnorna både glimmar, vinkar och ler.

Med adventsljusstaken Starlight Express finns det gott om glitter och plats för massor av leenden och kreativa krumsprång. För ljusstaken är vacker i sig själv, men kan också dekoreras med till exempel lite järnek eller ett ymnighetshorn av gran, godis och julklappar i miniatyrformat.

Keramisk kalenderljusstake

På Medusa-Copenhagen har vi kombinerat två andra jultraditioner: kalenderljus och julkulor, i en söt och stämningsfull keramisk kalenderljusstake. Ljusstaken har en diameter på 13,5 cm och passar perfekt till vårt nya Angel Light-kalenderljus i paraffin, som är 25 cm högt och 5 cm i diameter.

I Danmark hänger man ofta upp små trummor när man klär granen, och i år låter vi även Rudolf the Drummers bära en fin kalenderljusstake formad som en trumma. Precis som Starlight Express-ljusstaken är den tillverkad i polyresin – och den är naturligtvis skapad med hjärtat, handgjuten med känsla och handmålad med glädje.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.