25.10.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Rustika köksredskap från Heirol

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Heirol har tagit fram en rustik, högkvalitativ serie i köksredskap. Handtaget är tillverkat i bokträ och det rostfri stålet har fått en antik yta vilket bidrar till den rustika känslan.

Heirol Oy grundades 1991 i finska Åbo av pappa Heimo och sonen Rolf. Heirol har sedan dess arbetat med att utveckla och förfina köksprodukter som kombinerar hög kvalitet med smakfull design till ett bra pris. I sortimentet finns idag ett brett utbud av köksredskap, stekpannor, grytor, bakprodukter och barartiklar. Efter mer än 25 år på den finska marknaden finns nu Heirol även i Sverige.

Heirol har tagit fram en rustik, högkvalitativ serie i köksredskap. Handtaget är tillverkat i bokträ och det rostfri stålet har fått en antik yta vilket bidrar till den rustika känslan. De stilrena redskapen är inget man gömmer i kökslådorna, men framförallt är de väldigt lätta att jobba med i köket.   

Här hittar du alla köksredskap från Heirol: https://hippiedeluxe.se/varumarken/heirol/

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning. De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.