08.03.2022  |  Kitchen  |  Accessories

Rustikt och rostfritt från HOLM

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Glad och manlig och vågar ta ut svängarna när den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden är i fokus. Det är Claus Holm.

Det maskulina och rustika återspeglas naturligtvis i den nya lunchlådan och vattenflaskan från HOLM – skapad i vackert, obehandlat och rostfritt stål.

Om du ska ut och fiska, älskar att vandra och uppleva vårens ankomst eller kanske ge dig ut på en spontan tur med båten. Eller om du bara vill unna dig en riktigt läcker hemlagad lunch i skolan eller på jobbet. HOLM har rätt lunchlåda för alla tillfällen och en matchande vattenflaska i rostfritt stål med snygg och funktionell design.

Enkelt och bekvämt

Glöm allt om trista luncher och oberäkneliga plastgafflar, som varken är bra för miljön eller för en njutbar måltid. Med den här nya, snyggt designade lunchlådan ger HOLM lunchlådan ett läckert lyft.

Den effektiva avdelaren gör att maten håller sig fräsch och du slipper t.ex. att brödet blir mjukt, och lådan har även ett separat fack för dipp, dressing och liknande. Dessutom innehåller nyheten från HOLM en matchande gaffel i rostfritt stål som du enkelt fäster på lunchlådans lock.

Smart när du är ute på tur

Din lunchlåda ska naturligtvis avnjutas tillsammans med lite läskande vatten eller saft. Den nya vattenflaskan från HOLM är också tillverkad av rostfritt stål och rymmer 700 ml. Flaskan är utrustad med en karbinhake så att du enkelt kan sätta fast den i bältet eller på väskremmen, vilket gör att du enkelt når den när du är ute på tur.

Lunchlådan, som tål maskindisk, har måtten L 20, W 14,3 och H 6,1 cm. Både den och vattenflaskan har naturligtvis valts ut, testats och godkänts av Claus Holm personligen. En kock som kan sitt yrke på alla sätt.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.