23.10.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Rysligt vackra Halloweenkakor med Nordic Ware

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Förvandla en enkel sockerkaka till en läskig dödskalle, spöklika gravstenar eller ett hemsökt hus! Med Nordic Wares bakformar får du skrämmande goda kakor till Halloween.

Amerikanska Nordic Ware tillverkar bak- och köksprodukter av högsta kvalitet och med fantasifull design. De mest kända produkterna är kakformarna under varumärket Bundt® som finns i över 70 miljoner hushåll över hela världen.

Till Halloween har de en hel kollektion full av läskiga formar som spökar upp Halloweenfirandet. Formarna passar utmärkt både till saftiga sockerkakor och goda brödbitar. Vad sägs om en chokladfylld dödskalle, glasyrklädda gravstenar eller ett kardemummadoftande hemsökt hus?

Se hela Nordic Wares sortiment här

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.